Sebi želim
Radionice

2016-11-24


Lista radionica urađenih sa mladima sa sjevera Crne Gore, u okviru projekta: Sebi želim, koji sprovodi predstavništvo UNICEF-a u Crnoj Gori i kancelarija za koordinaciju sistema Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori u saradnji sa Pedagoškim centrom Crne Gore. Projekat je podržan od strane Ministrarstva prosvjete Crne Gore i Zavoda za školstvo Crne Gore.

12.11.2016. - Nikšić, druga radionica.Teme radionica su dio karakternog obrazovanja, vrijednosti i vrline: samopouzdanje, optimizam i kreativnost.

12.11.2016 - četvrta radionica za mlade iz Šavnika i Žabljaka. Teme radionica su dio karakternog obrazovanja, vrijednosti i vrline: zahvalnost i poštenje. Hvala svim mladima iz Šavnika i Žabljaka koji su prisustvovali radionicama, na iskrenom druženju i produktivnom radu. Tokom posljednjih mjeseci i mi smo zajedno sa njima učili da budemo osobe koje njeguju i jačaju različite vrijednosti i vrline. Slijedeće aktivnosti sa mladima iz Šavnika i Žabljaka planirane su za februar 2017.

13.11.2016 - treća radionica za mlade iz Plužina. Teme radionica su dio karakternog obrazovanja, vrijednosti i vrline: tolerancija, empatija i samokontrola.