"Edukacijom do mira" - poziv za novu generaciju polaznika

2017-01-02


Pedagoški centar Crne Gore, u saradnji sa Centrom za građansko obrazovanje objavljuje poziv za novu generaciju polaznika

PROGRAMA „EDUKACIJOM DO MIRA“ (Peace Education Program – PEP)

Ovaj program čini deset radionica, koje će se održavati jednom nedjeljno, u trajanju od sat vremena i trideset minuta. Osmišljen je od strane Fondacije Prem Ravat, sa namjerom da polaznicima pomogne da otkriju unutrašnje resurse, prepoznaju sopstvenu vrijednost i razviju pozitivne životne vještine, te istraže mogućnost unutrašnjeg mira.

Program će voditi gđa Caroline Jovićević, lokalna menadžerka programa „Edukacijom do mira“, tokom radionica koje će se odvijati u prostorijama našeg partnera CGO, svakog četvrtka od 17:30h, u periodu od 2. februara 2016. do 6. aprila 2017. Program će se odvijati na crnogorskom i engleskom jeziku i besplatan je za sve polaznike/ce.

Ovaj program je akreditovan od strane Zavoda za školstvo. Ukoliko ste nastavnik/ca i želite da dobijete sertifikat u kojem je naznačeno koliko ste sati programa pohađali, molimo Vas da se prijavite preko Pedagoškog centra Crne Gore (PCCG). Pošaljite Vašu kratku biografiju (ime, broj telefona, e-mail, datum rođenja, profesiju, školu ili vrtić u kome ste zaposleni) Danilu Lekoviću,  PEP koordinatoru u PCCG, na danilo.mne@gmail.com,

Kapacitet ovog progrmama je 50 osoba. Preporučujemo Vam da se prijavite što ranije za, jer očekujemo da će mjesta biti popunjena jako brzo. Kolege i koleginice koje se nalaze na listi čekanja, biće kontaktirane od strane Pedagoškog centra Crne Gore, kako bi potvrdili svoje mjesto u narednim nedjeljama.

Za više informacija o programu „Edukacijom do mira“, posjetite:

www.tprf.org/en/programs/peace-education-program, www.porukamira.org.rs